KVEDLSMENY
Fra kl.15:00. Tradisjonell gresk meze, autentisk gresk tapas og pitameny tilpasset for take away. Fra vår meze meny anbefaler vi å bestille minst 3-4 småretter per person
SALATER
Frisk og lett, greske klassiskere, med sesongens råvarer
Traditional Greek Salad 155,- (L)
Blandet grønn salat, graviera ost, honning sesambar & fiken balsamic krem 185,- (L)
Warm broccoli with ouzo and lemon 145,-
Pickled salad Aristo 155,-
TAKE AWAY
Pitameny tilpasset for take away. Egnet for å ta med på farten, spise i parken eller i fellesarealene på Vulkan senter
Athens style: Tzatziki, meat , pommes frites,
tomatoes og red onion
Thessaloniki style: Flaming feta, meat, pommes frites, tomatoes, red onion, ketchup og mustard
Gyros in pita (H,M) 140,-
Athens style eller Thessaloniki style
Chicken in pita (H,M) 150,-
With whole boneless chicken thigh filet
Athens style eller Thessaloniki style
Spicy sausage (H,M) 145,-
From Annis Pølsemakeri in pita
Athens style eller Thessaloniki style
Greek kebab special (H) 160,-
Chef recommends!
Real greek kebab of beef with tomato sauce, pommes frites, springs onion and
sourdough pita bread
Pita vegetarian (H,M) 150,-
Pita, tzatziki, oven baked sesonal vehgies, pommes frites, tomat red onions
LUNSJ MENY
Fra kl.11:00-14:00 mandag - fredag. Price from 80,- to 135,-
Uke 41 – fra 10. October
Monday:
Spinat ris
Minestrone Soup
Tuesday:
Beef & veggies stew
Mushroom velutee
Wednesday:
Mash poteto, fried eggs & bacon
Mixed greens salad With graviera cheese
Thursday:
Green aspararus bean & potato caserole
Sesar style salad
Friday:
Pasticio
Broccoli salad
Uke 42 – fra 17 October
Monday:
Green salad With baked peppers stuffed With feta
Cheek pees caserole
Tuesday:
Tuna salad
Lentil Soup
Wednesday:
Oven baked chicken lar With mash potato
Mushroom Velutee
Thirsday:
Lemon & leek rice
Cauliflower & bacon Soup
Friday:
Moussaka
Greek Salad
Uke 43 – fra 24 October
Monday:
Sesar style salad
Veggie Wild rice
Tuesday:
Spinat ris
Minestrone Soup
Wednesday:
Beef & veggie stew
Mushroom velutee
Thursday:
Peas & potato stew with cheesy bread
Cauliflower & bacon Soup
Friday:
Pork neck celery &lemon leek stew
Vegetarian Fried Wild rice
GRESK MEZE / TAPAS
Hellenic tapas. Tradisjonell gresk meze og autentisk gresk tapas. Fra vår meze meny anbefaler vi å bestille minst 3-4 småretter per person
Brød & dip
Pita brød med hvitløk olje & urter 65,- (Hvete)
Tzatziki 95,- (Melk)
(Laget med vår fersk yoghurt)
Tirokauteri 90,- (Melk)
(krydret feta krem)
Melitzanosalata 95,- (Melk)
(Bakt aubergine & fetaost)
Skordalia 115,- (Egg/nøtter)
(Hvitløk infundert potetmus, purre & hasselnøtter)
Vegetar og ost
Hvit squash kaker & fetaost picant 135,- (Egg/Melk/Hvete)
Imam 145,- (Melk/Seleri)
Bakt små auberginer med rødløk caramelise, hjemmelaget tomatsaus & fetaost
Pommes frites & Graviera ost 85,- (Melk)
Bakte poteter og greske urter 80,-
Briam 95,- (Seleri)
(Den greske ratatouille)
Bakt krydret paprika, fylt med kremost 85,- (Melk)
Aroma sopp fylt med egg og gravieraost krem 95,- (Egg/Hvete)
Bougiournti 135,- (Melk)
(Ovnsbakt fetaost med hjemmelaget tomatsaus,chili & grønnsaker)
Saganaki 135,- (Egg/Melk/Hvete)
(Fritert kefaloturi ost “pane a l’ anglaise”)
Fetaostpai med Gran “vanilje” honning 95,- (Egg/Melk/Hvete)
Oster & oliven tallerken 155,- (Melk)
Oliven fra Halkidiki, Kalamata & Creta
Oster: Feta, Graviera, Kefalotiri
Kjøtt
Kleftiko 155,-
(16 timer putret lammeskank,glassert med sin egen juicer,og servert med syltet grønnsaker )
Jiouvetsi av Storfe kjake 150,- (Selery/Hvete)
(Kjake av storfe putret i hjemmelaget tomatsaus og kokt i ovn med pastaris)
Moussaka muffin 145,- (Egg/Melk/Hvete)
(prøve en annen moussaka!!!)
Pancetta 140,- (Seleri)
(Grillet tynnribbe med greske urter, vill ris & sitronsaus)
Kylling Tigania 145,- (Selery)
(Kylling pannestekt med grønnsaker i hvit vin saus)
Spetsofai 125,- (Hvete/Seleri)
(Pannestekt pølser med grønnsaker i hjemmelaget tomatsaus)
Souvlaki sandwich 140,- (Hvete/Melk)
(Grillet svinenakke med grønn paprika og rødløk i polsebrød
med krydret fetaost og hjemmesyltet grønnsaker, ketchup og senap)
Gyros 110,- (Selery)
(Våre jhemmelagde gyros av svinenakke med saftige tomater,
rødløk og søtt paprika)
Kebab kjøttkakker & fersk yoghurtsaus 130,- (Egg/Melk/Selery)
(Kjøttkakker laget av lam og kalv kjøtt kokt i vår krydret hjemmelaget tomatsaus, servert i vår fersk yoghurt saus)
Dessert
Gresk yoghurt panna cotta med hylleblomst marinert jordbær (Melk/Egg/Hvete/Nøtter) 140,-
Klassisk vanilla bourbon panna cotta med gresk yoghurt på toppen av kjeks jord toppet med hylleblomst marinert jordbær.
Galaktoboureko rull (Melk/Egg/Hvete) 150,-
Gresk vaniljesaus pai rull, laget av semolina og rullet i fillo pastry, glassert med gresk fjell vill te sirop.
Loukoumades `Aristo! (Hvete) 140,-
Gresk gran og vanilje honning dumplings!