top of page

KVEDLSMENY
Fra kl.15:00. Tradisjonell gresk meze, autentisk gresk tapas og pitameny tilpasset for take away. Fra vår meze meny anbefaler vi å bestille minst 3-4 småretter per person 

SALATER

Frisk og lett, greske klassiskere, med sesongens råvarer

Traditional Greek Salad 155,- (L)

Blandet grønn salat, graviera ost, honning sesambar & fiken balsamic krem 185,- (L)

Warm broccoli with ouzo and lemon 145,-

Pickled salad Aristo 155,-

TAKE AWAY

Pitameny tilpasset for take away. Egnet for å ta med på farten, spise i parken eller i fellesarealene på Vulkan senter

Athens style: Tzatziki, meat , pommes frites,

tomatoes og red onion

Thessaloniki style: Flaming feta, meat, pommes frites, tomatoes, red onion, ketchup og mustard

Gyros in pita (H,M) 140,-

Athens style eller Thessaloniki style

 

Chicken in pita (H,M) 150,-

With whole boneless chicken thigh filet 

Athens style eller Thessaloniki style

 

Spicy sausage  (H,M) 145,-

From Annis Pølsemakeri in pita

Athens style eller Thessaloniki style

 

Greek kebab special (H) 160,-

Chef recommends!

Real greek kebab of beef with tomato sauce, pommes frites, springs onion and

sourdough pita bread

Pita vegetarian (H,M) 150,- 

Pita, tzatziki, oven  baked sesonal vehgies, pommes frites, tomat red onions

LUNSJ MENY
Fra kl.11:00-14:00 mandag - fredag.  Price from 80,- to 135,-

Uke 41 – fra 10. October

Monday:

Spinat ris

Minestrone Soup

 

Tuesday:

Beef & veggies stew

Mushroom velutee

 

Wednesday:

Mash poteto, fried eggs & bacon

Mixed greens salad With graviera cheese

 

Thursday:

Green aspararus bean & potato caserole

Sesar style salad

 

Friday:

Pasticio

Broccoli salad

Uke 42 – fra 17 October

Monday:

Green salad With baked peppers stuffed With feta

Cheek pees caserole

 

Tuesday:

Tuna salad

Lentil Soup

 

Wednesday:

Oven baked chicken lar With mash potato

Mushroom Velutee

 

Thirsday:

Lemon & leek rice

Cauliflower & bacon Soup

 

Friday:

Moussaka

Greek Salad

Uke 43 – fra 24 October

Monday:

Sesar style salad

Veggie Wild rice

 

Tuesday:

Spinat ris

Minestrone Soup

 

Wednesday:

Beef & veggie stew

Mushroom velutee

 

Thursday:

Peas & potato stew with cheesy bread

Cauliflower & bacon Soup

 

Friday:

Pork neck celery &lemon leek stew

Vegetarian Fried Wild rice

GRESK MEZE / TAPAS

Hellenic tapas. Tradisjonell gresk meze og autentisk gresk tapas. Fra vår meze meny anbefaler vi å bestille minst 3-4 småretter per person

Brød & dip

Pita brød med hvitløk olje & urter 65,- (Hvete)

   

Tzatziki 95,- (Melk)

(Laget med vår fersk yoghurt)
 

Tirokauteri 90,- (Melk)
(krydret feta krem)

   

Melitzanosalata 95,- (Melk)
(Bakt aubergine & fetaost)
 

Skordalia 115,- (Egg/nøtter)
(Hvitløk infundert potetmus, purre & hasselnøtter)

Vegetar og ost

 Hvit squash kaker & fetaost picant 135,- (Egg/Melk/Hvete)

 

 Imam 145,- (Melk/Seleri)
Bakt små auberginer med rødløk caramelise, hjemmelaget tomatsaus & fetaost

 

 Pommes frites & Graviera ost 85,- (Melk)

 

 Bakte poteter og greske urter  80,-

 

 Briam 95,- (Seleri)
(Den greske ratatouille)

 

 Bakt krydret paprika, fylt med kremost 85,- (Melk)    

 

 Aroma sopp fylt med egg og gravieraost krem 95,- (Egg/Hvete)

 

 Bougiournti 135,- (Melk)
(Ovnsbakt fetaost med hjemmelaget tomatsaus,chili & grønnsaker)

 Saganaki 135,- (Egg/Melk/Hvete)

 (Fritert kefaloturi ost “pane a l’ anglaise”)

 

Fetaostpai med Gran “vanilje” honning 95,- (Egg/Melk/Hvete)

 

Oster & oliven tallerken 155,- (Melk)

Oliven fra Halkidiki, Kalamata & Creta

Oster: Feta, Graviera, Kefalotiri

Kjøtt

Kleftiko 155,-

(16 timer putret lammeskank,glassert med sin egen juicer,og servert  med syltet grønnsaker )


Jiouvetsi av Storfe kjake 150,- (Selery/Hvete)

(Kjake av storfe putret i hjemmelaget tomatsaus og kokt i ovn med pastaris)

 

Moussaka muffin 145,- (Egg/Melk/Hvete)

(prøve en annen moussaka!!!)

 

Pancetta 140,- (Seleri)

(Grillet tynnribbe med greske urter, vill ris & sitronsaus)

 

Kylling Tigania 145,- (Selery)

(Kylling pannestekt med grønnsaker i hvit vin saus)

 

Spetsofai  125,- (Hvete/Seleri)
(Pannestekt pølser med grønnsaker i hjemmelaget tomatsaus)

 

Souvlaki sandwich 140,- (Hvete/Melk)

(Grillet svinenakke med grønn paprika og rødløk i polsebrød

med krydret fetaost og hjemmesyltet grønnsaker, ketchup og senap)
 

Gyros 110,- (Selery)

(Våre jhemmelagde gyros av svinenakke med saftige tomater,

 rødløk og søtt paprika)

 

Kebab kjøttkakker & fersk yoghurtsaus 130,- (Egg/Melk/Selery)

(Kjøttkakker laget av lam og kalv kjøtt kokt i vår krydret hjemmelaget tomatsaus, servert i vår  fersk yoghurt saus)

Dessert

Gresk yoghurt panna cotta med hylleblomst marinert jordbær (Melk/Egg/Hvete/Nøtter) 140,-

Klassisk vanilla bourbon panna cotta med gresk yoghurt på toppen av kjeks jord toppet med hylleblomst marinert jordbær.

 

Galaktoboureko rull (Melk/Egg/Hvete) 150,-

Gresk vaniljesaus pai rull, laget av semolina og rullet i fillo pastry,  glassert med gresk fjell vill te sirop.

 

Loukoumades `Aristo! (Hvete) 140,-

Gresk gran og vanilje honning dumplings!

bottom of page